Home / Salgs- og leveringsbetingelser

Salgs- og leveringsbetingelser

Alle priser er i danske kroner og de i dag gældende afgifter. Der tages forbehold for trykfejl og udsolgte varer. Alle priser er inkl. moms.

KØB EN KASSE – OG SPAR EN MASSE!

Alle priser er baseret på køb af hele kasser – Der ved kan vi købe stort ind direkte hos producenten og spare en masse omkostninger, der i sidste ende kommer dig tilgode.

Vi leverer over hele landet til brofast forbindelse.

Du kan også vælge at afhente dine vine i vores butik i Torvehallerne i København:
Torvehallerne HAL 1 – STADE E7
Frederiksborggade 21
1360 København K

Betaling
For at holde de meget lave priser er vor forretning baseret på forudbetaling,
så du vil ved alle bestillinger blive bedt om at foretage betaling inden vi sender vinen af sted til dig.

Vi forbeholder os retten til at annullere alle bestillinger. Eventuelle betalinger vil da tilfulde blive tilbageført til indbetaler.

Betaling med Dankort og kreditkort på internettet:
Når du vælger at betale over internettet, vil alle dine personlige informationer blive krypteret, inklusiv dine bankoplysninger.
Beløbet trækkes først ved afsendelse af varen.
Hvis du vælger senere levering/afhentning, så forbeholder LAUTIA VINO FINO sig retten til at opkræve pengene med det samme, for at imødegå prisændringer og udsolgte varer.

Returvarer
Varer tages kun retur iflg. aftale og kun varer, der er i perfekt stand og som stadigvæk forefindes i vor prisliste.
Ved retur fratrækkes 5% på kreditnota, med mindre andet er aftalt.
Alle omkostninger ved retur, det være sig fragt og andet, påhviler kunden.
OBS! Vine købt en primeur/på forsalg tages ikke retur og byttes ikke.

Primeur/forsalg
Ved forsalg forstås, at vinen sælges mens den stadig ligger på fad i slottets kælder. Vinen udbydes generelt til priser, der ligger langt under salgsprisen i butikkerne, når vinen en gang er hjemkommet. En anden god grund til at købe forsalg er, at mange sjældne vine hurtigt bliver umulige at opdrive, og forsalg derfor er den eneste måde at få fingre i disse vine.
Betingelser: Bestilling og betaling nu, hjemkomst når vinen frigives fra slottet. Forsalgs-priserne er incl. alle de i dag gældende afgifter og moms. Den forventede hjemkomst vil være at læse på de respektive vines beskrivelser. Det angivne tidspunkt er en forventet dato for hjemkomsten, men der kan være forhold, som vi ikke er herrer over, der afstedkommer tidligere eller senere hjemkomst end forventet.. Når du bestiller en forsalgsvine, bedes du gøre det i en separat ordre, udelukkende med forsalgsvine. Vine købt en primeur/på forsalg tages ikke retur og byttes ikke.

Leveringsomkostninger for vin købt i forsalg vil blive opkrævet ved vinens hjemkomst.
Se leveringsomkostninger længere nede på siden.

IKKE AFHENTEDE VARER:
Varer der er bestilt og betalt vil blive opbevaret uden beregning i 1 måned. Herefter vil kunden blive opkrævet 75,- (incl. moms) pr. måned pr. europalle, dog mindst 75 (incl. moms) pr. måned.

Levering – Vi tilbyder levering over hele landet til brofaste øer.
LAUTIA leverer med Vingaloppen, der er den billigste og ikke mindst den bedste løsning for levering af vin i Danmark. Efter din bestilling og betaling må du påregne 2-6 dages leveringstid.
Husk at skrive i notatet til din bestilling om vinen evt. kan stilles i carport eller lign., hvis ikke du skulle være hjemme på leveringstidspunktet (Dagtimerne)
Du kan også vælge alternativ leveringsadresse, din arbejdsplads, dit sommerhus eller andet. Vi prøver at give dig det bedste resultat.
Vi leverer også gerne til udlandet, kontakt os for nærmere information.

Du kan også vælge at afhente vinen i vores butik i Torvehallerne, Israels Plads København, (Hal 1 – Stade E7)

OBS OBS OSB! Vælger du at afhente vinen skal du være opmærksom på, at ikke alle vine er på lager i Torvehallerne, så du kan først afhente din vin fra og med den dato du vil få oplyst i din ordreopdatering/faktura.

Fragtomkostninger i Danmark, priserne er incl. moms:
FRI FRAGT VED KØB OVER 1000,-
ellers koster fragten 99,-

Cookies:
Når du handler på hjemmesiden, samtykker du til, at oplysninger om dine handler og din færden på hjemmesiderne, samt på vore samarbejdspartneres sider registreres og anvendes til at målrette vores markedsføring til dig.

Når du køber en vare på hjemmesiden, registrerer vi de oplysninger, som du afgiver om navn, adresse, telefonnummer og e-mail. Vi er ansvarlig for indsamling og håndtering af data. Det er kun et begrænset antal medarbejdere, som har adgang til dine data. Ved angivelse af din e-mail adresse og dit telefonnummer i forbindelse med dit køb, accepterer du, at disse oplysninger må videregives til samarbejdspartneren, så denne kan sende dig informationer om leveringen af din vare. Samarbejdspartneren bruger oplysningerne i forbindelse med “track and trace” af forsendelsen. Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos os, skal du rette henvendelse til kundeservice for den pågældende hjemmeside. Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, kan du rette henvendelse samme sted. Du har altid mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i persondataloven.

OBS: Helt særligt gælder også at fragtraterne ikke gælder En Primeur solgt vin. Dertil skal den faktuelle fragt og forsikring tillægges.